Home HOROSKOP BIK, LAV I VAGA – Ovi znaci horoskopa od aplila postaju SREĆNICI, neće znati šta će sa parama.

BIK, LAV I VAGA – Ovi znaci horoskopa od aplila postaju SREĆNICI, neće znati šta će sa parama.

0
BIK, LAV I VAGA – Ovi znaci horoskopa  od aplila postaju SREĆNICI, neće znati šta će sa parama.

Kad je ljubavni život u pitanju, Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju procvat ovog meseca. April je idealan za stabilizaciju veze ili braka, što znači da zauzete očekuje harmoničan mesec. Slobodni Bikovi su na prekretnici. Da li pružiti šansu novoj osobi ili pustiti bivšu ljubav u život?

LAV

Kad je reč o poslu i karijeri, u aprilu Lava očekuje dosta sreće. Ovaj mesec će biti idealan za pokretanje novih projekata, povećanje plate, pa čak i pronalaženje novog posla. Lavovi će biti posebno produktivni i motivisani da ostvare svoje ciljeve. Takođe, ovaj znak će biti i neverovatno srećan u ljubavi. One koji su u vezi ili braku očekuju izuzetno romantični trenuci sa partnerom, pregršt poklona, izlazaka… Slobodne Lavove očekuje susret sa nekim ko će im ulepšati život u veoma bliskoj budućnosti.

VAGA

I kod Vage je polje karijere posebno naglašeno ovog meseca. Ovaj period će biti idealan za napredovanje u karijeri ili pronalaženje novih poslovnih prilika. U aprilu su pripadnici ovog znaka izuzetno vešti u komunikaciji sa drugima, što će im pomoći kod pregovora i u ostvarenju svojih poslovnih ciljeva. Na emotivnom planu, Vage mogu da očekuju neka manja neslaganja u vezi ili braku, ali će uspeti da ih lako prevaziđu. Posle toga je sve „mirno more“, sreća i stabilnost sa partnerom.