spot_img

BIK je čovek kojeg nikada NE TREBA DA IZDATE, jer ni on vas NIKADA NEĆE IZDATI!

Postoji znak Zodijaka koji vas gotovo nikada neće izdati, jer to jednostavno nije način na koji on funkcioniše. Sigurni smo da svi znate da je u pitanju Bik!

 

Bik je znak koji je veoma odan i veran i nikada ne izdaje svoje drage osobe. To je znak koji vas nikada neće izdati, ali vam isto tako izdaju neće oprostiti. Sa njim možete sve što želite, samo nikada ne pokušavajte da ga izdate, jer on to kao prvo ne zaslužuje, a kao drugo neće vam tu izdaju oprostiti. Bik je poznat po tome što je čovek koji nikada ne odustaje. On nikada ne diže ruke od onoga što želi i zato je u životu veoma uspešan. Slobodno možemo reći da je to jedini znak u horoskopu koji ne mari za prepreke i koji se uvek i u svakom slučaju bori za ono što želi.

VERAN I ODAN

Ako vam u životu treba neko ko će vam biti veran i odan, onda vam je potrebna osoba koja je rođena u znaku Bika. Ne postoje nikakve šanse da vas jedan Bik razočara i da vas izda ili prevari. To je jednostavno nešto što ne ide uz njega i to se nikada neće promeniti. Bik je takođe znak koji ima veliko srce i koji ume da voli kao niko na svetu. Ljubav je nešto za šta on živi i nešto što mu daje snagu da se bori. Ako imate Bika kraj sebe možete biti sigurni da imate jednog zaista vernog pratioca i prijatelja. Bik je neko ko će vas zaista voleti do neba i ko će vam uvek biti oslonac i podrška.

 

 

NIKADA NE IZDAJE

Svojim prijateljima je uvek spreman da pruži pomoći, da im bude rame za plakanje. Bik je čovek koji nikada ne izdaje i koji nikada ne nudi izgovore, već samo pomoć i savete. Bik je neko ko želi svima da pomogne i svima da se nađe, pa čak i potpunim strancima. On vrlo dobro zna da je život veoma težak i da je teško izboriti se za sreću. Upravo zato on uvek pomaže onim ljudima kojima njegova pomoć treba.

 

 

NIJE SLABIĆ

Bik nije ni slabić ni kukavica, već jedan veoma jak čovek, naročito onda kada je najteže. Naravno da mu na tome mnogi zavide, ali on ne obraća pažnju na takve ljude. Možda na prvi pogled izgleda kao hladna osoba, ali je veliki emotivac. On nikada neće odbiti nečiju molbu za pomoć, jer mu to neće nikada dozvoliti njegovo mekano srce.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img