spot_img

13 skrivenih znakova koji odaju da je do ušiju zaljubljen u tebe

Nije tajna da muškarci i žene različito pokazuju osećanja. Dok žene očekuju lavinu ljubavnih izjava, muškarac će vam nežno pomeriti pramen kose sa lica i ogrnuti jaknom kad primeti da vam je hladno. Oni ljubav pokazuju na mnogo suptilnije načine od žena. Evo koji znaci otkrivaju da je do ušiju zaljubljen u vas. Koliko ste ih prepoznali kod svog čoveka?

1. Sluša vas i čuje vas

Koliko često sa drugima delimo neinteresante priče sa nepotrebnim detaljima? Redovno! Ljubazna osoba će slušati, klimati glavom i neće obraćati mnogo pažnje na to. Ako muškarac pamti priče o vašim rođacima, to znači da pridaje značaj vašim rečima. Čuje vas. Njegova želja da vam bude bliže pomaže mu da zapamti veliku količinu informacija o vama. To je retka i vredna osobina.

2. Sposoban je da prizna grešku

Zaljubljeni muškarac će priznati grešku, ali je to mučenje za njega. On će mišljenje svoje žene uzimati sa poštovanjem, a ne samo kao prazne reči. Zbog toga pristaje na kompromis i ne robuje svojoj trvdoglavosti. Ako vas pusti da vozite njegov auto… pa dela govore više od reči.

3. Uvek je spreman da nešto popravi

Ili da pozove profesionalca. Glavna stvar jeste da je uvek spreman da organizuje sve, a da vas poštedi bilo kakvih dužnosti. Lako možete zaboraviti gde se nalazi čekić ili kako se menja sijalica kada imate muškarca koji vas voli. On smatra da je sjajna prilika da pokaže svoje praktične veštine i dokaže da će biti dobar muž. Inače, više je nego dovoljno da ga samo jednom pitate da nešto uradi. To je sjajan pokazatelj koliko mu značite.

4. Ne protivi se komunikaciji sa vašom porodicom

Upoznavanje porodice i rodbine vaše druge polovine uvek je zastrašujuće i može da prouzrokuje mnogo briga. Stoga, jedino iskreno zaljubljen muškarac spreman je na sve samo da bi bio blizu vas, bez obzira da li se radi o upoznavanju vašeg oca, koji je bivše vojno lice ili vaše veoma stroge bake. On će pokušati sve da šarmira i spreman je da održava komunikaciju sa njima jer vas voli, ceni vašu porodicu i svestan je da će to ubrzo postati i njegova porodica.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img