spot_img

Zvezde kriju tajnu i onoga što najviše leži našem temperamentu – Da li ste USKLADILI HOBI SA HOROSKOPSKIM ZNAKOM!

Vaga – Volontiranje

Vage imaju dugačke liste prijatelja zahvaljujući svojoj kooperativnoj i diplomatskoj naravi. Ali te ljubazne osobine ih takođe čine idealnim za volonterski rad. Jednom kada oni pronađu dostojan razlog i način da naprave razliku, nema granica za dobro koje mogu da učine.

Škorpija – Planinarenje

Škorpije su ambiciozne, ne smeta im da pomažu drugima, ali potrebna im je svoja sloboda i prostor. Bilo da imate omiljenu stazu ili planirate novu, odlazak na planinarenje savršen je beg za ovaj vodeni znak. S jakom odlučnošću i povremenim saputnikom, Škorpija neće da stane dok ne stigne do vrha planine.

Strelac – Meditacija

Urkos tome što je vatreni znak, Strelac ima veoma spokojnu energiju. Introspekcija ih podiže i pomaže im da donesu dobre odluke. Strelčevi bi trebalo da praktikuju jogu u slobodno vreme. Naglasak na harmoniji između tela i uma odlična je dopuna meditaciji.

Jarac – Uradi sam projekti

Disciplinovani i samopouzdani, Jarčevi su jedinstveno vešti za učenje i svladavanje zanata. Bilo da odluče sami da izrađujju odeću, nakit ili nameštaj, ljudi s ovim zemljanim znakom vole da preuzmu odgovornost i da budu sami sebi vođe.

Vodolija – Promatranje zvezda

Gledanje u noćno nebo i razmišljanje o svom mestu u svemiru idealna je aktivnost za filozofe Vodolije. Ovi duboki mislioci će da uživaju u pronalaženju i promatranju zvezda, planeta i drugih nebeskih objekata.

Ribe – Pesme

Ponekad Ribe samo žele da budu same. Iako one uvek misle na druge i spremne su da komuniciraju, a kada to kombinuju sa umetničkim i muzičkim snagama koje poseduju, ne postoji li bolji način od toga da se ta kreativna energija kanališe nego kroz sastavljanje originalnih tekstova?

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img