spot_img

ŽENA ŠKORPIJA – Svesna je toga koliko VREDI i šta zaslužuje i NE PRISTAJE NA MANJE od toga! Svi joj se dive, čak je se boje.

Škorpija je jedan od tri vodena znaka u astrologiji, pa bi trebalo da znate da dama rođena u znaku Škorpiji intenzivno oseća emocije. Ona voli žestoku raspravu, uglavnom zbog ludo strastvenog seksa koji će sigurno kasnije uslediti.

Tačno, za žene Škorpije je poznato da su boginje seksa. To je sasvim prirodno, s obzirom na to da je Škorpija horoskopski znak koji vlada kukovima i genitalijama.

Ženske osobe rođene u periodu koji obuhvata raspon između 23. oktobra i 22. novembra, prema astrologiji pripadaju sazvežđu znaka Škorpija (Scorpio).

 

Ovaj znak horoskopa, spada u vodene elemente i pripada osmoj astrološkoj kući, a njegov osnovni vladar je planeta Mars uz suvladarsko dejstvo još jedne „stroge“ i „hladne“ planete koja se zove Pluton. Za ženske osobe koje su rođene u znaku škorpije često se smatra da su najveće zavodnice zodijaka, da su potpuno fatalne po osobe muškog pola, kako svojim izgledom i stavom, tako i harizmom i inteligencijom koju poseduju.

Žene ovog horoskopskog znaka su vrlo osetljive i emotivne, iako na prvi pogled mogu delovati ravnodušno pa čak i „hladno“, u svojoj unutrašnjosti se odlikuju velikom temperamentnošću, skrivenim željama i senzibilnošću.

 

 

 

Osnovne karakterne osobine ženskih osoba koje su rođene u zodijačkom znaku škorpije su izuzetna sposobnost samokontrole, i sposobnost upravljanja svojim sopstvenim mislima i osećanjima. Ona je neustrašiva. Ona se ne plaši ničega i nikoga i ono što ona može da zamisli retko koja žena u Zodijaku može da ostvarii. Ona je svesna svoje lepote. Ona je svesna svog izgleda. Svesna je toga koliko vredi.

Ima dušu i snagu o kojoj većina drugih dama u horoskopu može samo da sanja. Žena Škorpija nije fatalna lepotica, ali kao da u sebi poseduje neki magnet koji je prosto vuče ka muškom polu. Muškarci nikada nisu imuni na njenu lepotu. Muškarci nikada nisu imuni na njenu pojavu, jer ona ih prosto privlači i vuče ka sebi. Samouverena je, hrabra i svesna je koliko vredi kao i onog što zaslužuje. Ne pristaje na manje od toga.

Prošla je u životu svašta nešto i naučila je da se bori za svoju sreću i retko je šta može slomiti. Ona je kraljica u svakom pogledu i neko je ko je u životu za mnogo toga sposoban. Nemojte nikada očekivati da ova dama u zodijaku odustane od onog što želi jer je to prosto nemoguće.

Nju je život naučio da ide dalje uvek podignute glave i da nikome ne dozvoli da se igra sa njenim srcem. Volela je često pogrešnog i ona najbolje zna kako je kada joj slome srce. Ona je imala to ružno iskustvo da zavoli pogrešnog i da mu poveruje, a onda da gleda kako je taj isti muškarac povređuje i gazi. Ona je našla snagu da ga ostavi i izmislila je hrabrost i zato nemojte da mislite da će ona biti ikada slabić, da će ona ikada biti kukavica.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img