spot_img

ŽENA BLIZANAC – NIKADA vas neće POVREDITI, niti IZDATI. Ona ima DUŠU koja je VELIKA KAO NEBO.

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja, pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promena i komunikacija s drugima pa je stalno u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečim što će je zabaviti i okupirati. Žene lizanci nadaleko su poznate po neodoljivu šarmu, njihovom najjačem oružju.

Ona je šarmantna, društvena i veoma zanimljiva. Mnogo je lepotica rođeno u ovom znaku. Voli flert. U trendu je, prati modu. Sposobna je poslovna žena, ali i sjajna kuvarica. U duši ostaje uvek devojčica.

 

Žena Blizanac je dama koja osvaja svojim šarmom i svojom lepotom, ali i lepotom svoje duše. Ona je veliko srce od žene i baš takvo srce kuca u njenim grudima. Vesela je, darežljiva i blaga.

Ona je toliko lepa i dopadljiva, uglađena i fina, naročito ako se nekome predstavlja po prvi put. Ona je najlepša i najmaštovitija žena Zodijaka i oboriće vas s nogu. Na prvi pogled, ova žena je ljupka, fina, mila i draga, ali ispod tog slatkog oklopa krije se izuzetno jaka žena, koja zna šta želi i koja ume da se izbori za sve u životu. Ona je svesna svojih sposobnosti i uvek hrabro ide kroz život.

Žena Blizanac je, u stvari, dve žene u jednoj. Jedna je bojažljiva, slaba i slatka, a druga je veoma opasna, izazovna i intrigantna. Ova dama je veoma inteligentna, hitra i pametna, ali je takođe i veoma duhovita i informisana. Ova žena je poznata po svom šarmu i uvek koristi kombinaciju visoke inteligencije i šarma, što doprinosi tome da ona bude jedna od najlepših i najšarmantnijih žena Zodijaka i da sve obara sa nogu.

Ona je očaravajuća, intrigantna, izazovna i uzbudljiva i još mnogo toga. I bez obzira koliko godina imaju, ove žene su večite devojčice u duši i to je jedan od razloga zašto one nikada ne stare. Žena koja je rođena u znaku Blizanca važi za zabavnu, društvenu, magičnu i provokativnu.

Ove dame izgledaju veoma mladoliko i jako su provokativne i zato mogu svakoga da obore s nogu. Žena Blizanac ne preza od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena. Ona je dovoljno šarmantna da može da se uklopi u svako društvo. Veoma je zaljubljive prirode, ali nije preterano zainteresovana za duge ljubavne veze.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img