spot_img

ZAJEDNO STVARAJU MAGIJU: Šest idealnih astro kombinacija!

 

Ovo su preostale 3 kombinacije…

Blizanac i Strelac

Kada Strelac upozna Blizanca, privlačnost se vidi iz aviona. I to ne samo fizička privlačnost. U neku ruku, oni se odmah spoje na svim nivoima, oni se jednostavno slažu u svakom pogledu. To, međutim, ne znači da sve prolazi glatko. Strelac voli samouverenost koju ima Blizanac, ali nekada ne može da dopusti da neko drugi drži sve konce u svojim rukama.

 

 

Ovan i Vaga

Kada se ova dva znaka sretnu, pred njima je veliki izazov, velika hemija, kojoj je teško odoleti. Vaga je sofisticirana, a Ovan s druge strane je sinonim za vatru. Iako različiti, oni se baš zbog toga privlače. Međutim, to se teško održava, i oba partnera to znaju i osećaju od početka, ali jedno drugome ne mogu da kažu ne i srljaju u zagrljaj ne razmišljajući o posledicama.

Rak i Jarac

Ova dva znaka povezuje moć Jarca i emocije Raka. Međutim, sreća u vezi i želja mogu biti uništeni vrlo lako, i to zbog Raka koji je uvek i zbog bukvalno svake sitnice osetljiv. Jarac ume da ignoriše svog partnera, a Raka to odmah zaboli. Takođe, Jarčeve nervira Rakova nezavisnost.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img