24.5 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022
spot_img

VODOLIJA: Onaj ko prema njoj ISPADNE ČOVEK, ona ga BOGATO nagradi DOBROTOM!

 

 

Veoma joj je bitno da pored sebe ima ljude koji je vole i poštuju, jer joj je tada sve lakše i tada može da učini sve.

 

 

Ona će uvek naći način da ostvari svoje snove i da stigne do svoga cilja. Ona jednostavno ume da bude anđeo čuvar svojim prijateljima i da im vrati veru u dobre ljude. Ona je neko ko ume svojim prijateljima da bude oslonac i rame za plakanje. Poznata je po svojoj istrajnosti i nikada ne odustaje od onoga što želi, a naročito ne od toga da usreći sebi drage ljude. Ona je uvek spremna da svojim prijateljima bude oslonac i podrška. Ona ume da voli kao niko drugi i spremna je da uvek bude tu za svoje prijatelje.

 

 

 

Međutim, sve ono što pruža – Vodolija zahteva zauzvrat. Možda ona na prvi pogled izgleda čudno i ravnodušno, ali je svakako neko ko ima emocije. Ona za svoje prijatelje ume da bude tu i u dobru i zlu, ali očekuje da oni to poštuju. Ukoliko oseti bilo kakvu vrstu nepoštovanja, ona će se okrenuti i otići. Tada slobodno možete da zaboravite da ste ikada poznavali jednu Vodoliju, jer kada ona jednom ode – ona se više nikada ne vraća. Svakako da ona ume da prašta, ali ima i ona svoju granicu. Ona je spremna za ljubav da učini mnogo toga, ali se ipak njena ljubav mora zaslužiti.

 

 

 

Inače, kada se zaljubi, Vodolija je veoma odana i verna. Poznato je da su sve Vodolije jako privlačne i izazovne i da ih mnogi žele, ali kada Vodolija voli ona je odana samo onoj osobi koju voli i koju je izabrala. Kada Vodolija nešto zacrta ne odustaje od toga. Trudi se da sve uradi kako je zamislila, bez obzira na to kakve prepreke ima. Za nju je svaki problem samo mali korak do uspeha, koji će uspešno moći da prevaziđe. Ne dozvoljava da iko išta loše priča o njoj. Trudi se da zadrži dobar ugled bez obzira na sve. I kad greši, greške pravi tako da ih samo ona zna. Svoj ‘prljav veš’ zadržava za sebe, što je za svaku pohvalu. Nema puno prijatelja jer se ne otvara previše drugima, pa i ne želi da gradi površne odnose sa svima. Kod nje je uvek ”sve ili ništa” u prijateljstvu. Ne dozvoljava svima da joj priđu, ali kada jednom to uspete, dobili ste prijatelja za ceo život. Ne postoji ono što ne može da ostvari, ako to isto dovoljno želi.

 

 

 

Ona vrlo dobro zna koliko vredi i zato nikada ne odustaje od svojih ciljeva. Veoma joj je bitno da u životu ima ljude kojima može da veruje i na koje može da se osloni. Jer isti ti ljudi u svakom trenutku mogu da se oslone na Vodoliju i da zatraže njenu podršku i njen savet. Ona je neko ko zna da razume svoje prijatelje i da im pomogne. Nikada ne zaboravlja one ljude koji su bili kraj nje kada joj je bilo teško i spreman je to duplo da im uzvrati. Vodolija ima veoma dobru dušu i zna da ceni sitnice. Nekada joj je čak dovoljno da je neko pita kako je i ona će to pamtiti i dobrim delom uzvratiti.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,319PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img