-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Ljudi rođeni u OVOM znaku su otjelovljenje bogova APOLONA I AFRODITE, njihova LEPOTA I HARIZMA cine ih PROSTO SAVRSENIM!

 

Djevice u ovoj godini i dobrom dijelu 2018. godine, očekuje rješavanje financijskih pitanja. Planet Jupiter je do 12. listopada u Vagi i vašem polju financija pa je važno da ovaj period iskoristite za rješavanje zaostalih pitanja iz ovog područja. Međutim, dosta izdataka će sve to pratiti, ali računajte da je sve to pravljenje temelja za neke iduće priče.

 

Novac će polako početi dolaziti od druge polovine listopada. Mnoge Djevice će riješiti i svoje stambeno pitanje i papirologiju na koju su dugo čekale, i to upravo za vrijeme Jupiterovog boravka u Škorpionu. Kada je riječ o emocijama, i tu će se Djevice otvoriti i pokazati svoju zanimljiviju stranu. Bit će meta obožavatelja, oba spola – pa trenutno slobodne Djevice, ubrzo mijenjaju svoj status, a zauzetima slijede iskušenja u vidu treće osobe koja se može pojaviti u vašem odnosu, do kraja ove godine.

 

Od 5. rujna Mars ulazi u vaš znak, gdje će boraviti do treće sedmice listopada. Spremite se za akciju na svim poljima, dodatan priljev energije i podizanje volje. Iskoristite ovaj period do maksimuma, jer će sve vaše zamisli imati šansu za realizaciju. Krajem godine, 21. prosinca, Saturn napušta znak Strijelca, odakle vas je prethodne dvije i po godine mučio i slao velike životne lekcije. Do prosinca se strpite, a od ulaska Saturna u Jarca računajte na stabilizaciju po pitanju posla i emocija. Djevice rođene u prvoj dekadi znaka mogu se odlučiti za brak. Ostali će osjetiti ogromno olakšanje, posebno na polju partnerskih odnosa. Pred vama je, drage moje Djevice,  godina novih početaka. Napravite plan, kako to samo vi znate i krenite bilježiti pluseve, na svakoj stavci!

 

 

 

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img