-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Ljudi rođeni u OVOM znaku su otjelovljenje bogova APOLONA I AFRODITE, njihova LEPOTA I HARIZMA cine ih PROSTO SAVRSENIM!

 

Zavesti jednu Djevicu nije nimalo lako. Najprije morate pokazati zavidno enciklopedijsko znanje. Ljepota i moć vam neće biti dobar saveznik, ukoliko ona s vama nema o čemu pričati. Ukoliko je darujete, činite to decentno. Kvaliteta je ispred kvantitete. Zapamtite, dama Djevica neće željeti utopiti se u masi, ali ni postati predmet opće priče. Mjera je ono što je najvažnije.

 

Oduševit će se vrijednim komadom nakita, koji ne sjaji previše. Odličan odabir je ručni sat, kromiranih detalja. Preferiraju srebro i bijelo zlato. Od parfema, vole mirise makadamije, karanfila, gardenije. Naravno, NIKADA ne birajte kitnjaste bočice. Dijete rođeno u znaku Djevice prepoznajete po tome što će ono biti pravi “star mali”. Uvijek zainteresirano za nova otkrića i pravljenje novih vrijednosti. Djetetu Djevici kupite slagalicu, plastelin ili kakvu drugu materiju kojom ono može stvarati. Ne luduju za poznatim i traženim igračkama.

 

Ukoliko imate dijete rođeno u ovom znaku, zaboravite na brige oko matematike, fizike i ostalih  predmeta “omraženih” drugoj djeci. Najstroži profesori će voljeti baš vaše dijete. Divit će se njegovoj logici i revnosti. Djeca ovog znaka mogu imati problema s osobama koje nemaju autoritet. Jake i stabilne osobe neće imati teškoća sa vašim djetetom. Poštovanje i konstruktivan savjet će više cijeniti od pretjeranih izljeva nježnosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img