-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Ljudi rođeni u OVOM znaku su otjelovljenje bogova APOLONA I AFRODITE, njihova LEPOTA I HARIZMA cine ih PROSTO SAVRSENIM!

 

Gospodu rođenu u ovom znaku odlikuje besprijekoran smisao za estetiku uz Londonske manire. Anegdota kaže da dame padaju na muškarce Djevice, zato što je i Venera “pala” upravo u znaku Djevice. Riječ je o visokim, skladno građenim ljudima, čiji mir i odmjerenost osvajaju i najtvrđa ženska srca. S njima ćete uvijek imati o čemu pričati, to nisu “ljepotani” bez svrhe i ideje. Saslušat će vas, razmotriti vaš problem i dati vam uvijek korisne savjete.

 

Smisao za humor im je specifičan, doza ironije je neizbježna. Mnogi će to smatrati “otrovnim strelicama”, ali vrijeđanje nije njihova namjera. Njihov intelektualni kapacitet je veći od prosjeka pa ga zato samo odabrani i razumiju. Ukoliko prođete ovu lekciju, smatrajte se visoko vrednovanim u njegovim očima. Djevice ne vole veze za jednu večer pa će nastojati održati duge veze. Brak je logičan slijed. Ukoliko se dogodi prekid, bolovat će u tišini i posvetiti se poslu. Nema tu drame ni patetike. Za njih je i sama priča o nekome tko više nije tu gubljenje vremena.

 

Dama rođena u znaku Djevice posjeduje najveći šarm u zodijaku! Vrijeme je njen najbolji saveznik. Vrlo često im godine donesu veću ljepotu nego što im je to mladost darovala. Za njih važi pravilo o “starom vinu”. U kući jedne Djevice, sve mora imati svoje mjesto. Ukoliko se poremeti redoslijed, slijede prodike i objašnjavanja zašto je neophodan baš takav raspored stvari. Neće vam pasti na pamet da premještate bez njihovog odobrenja. Čistoća je na nivou apoteke! Dame ovog znaka revnosno održavaju higijenu čak i zabačenih dijelova kuće, poput podruma, ostava, tavana. Spremanja su česta pa često ukućani osjećaju nelagodu. Sterilnost može poremetiti domaću atmosferu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img