spot_img

HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 18. 09. do 24. 09. 2023.

VAGA

POSAO: Nemojte se svađati sa kolegama na poslu. Svi poduhvati će biti plodonosni ako verujete u svoju snagu i ne odustajete. Nađite vremena i strpljenja i razmislite o tome da se obogatite novim saznanjima o svom duhovnom i intelektualnom rastu. Promena je u vazduhu, a vi možete maksimalno iskoristiti prilike da promenite način na koji doživljavate stvarnost.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i osećate da biste mogli sve da rešite u jednom zamahu, ali možete se potrošiti i iscrpeti do kolapsa ako ne vodite računa o sebi.

LJUBAV: Morate da se osećate emocionalno sigurni, jer se ne možete opustiti ako osetite da postoji bilo kakva poteškoća između vas i vašeg partnera. Planete vam daju priliku da zastanete i razmislite da li ste zaista povezani na način koji želite. Razgovarajte – o svemu, jer nijedno od vas ne može da čita misli drugome. Osećaćete se dovoljno snažno da možete da pravite određene buduće planove. Slobodne Vage će biti podložne naglim promenama raspoloženja i u svim interakcijama mogu biti razdražljive, sarkastične i neprijatne. Ovo je kratkog daha, jer zvezde nalažu pozitivne promene…

ŠKORPIJA

POSAO: Možda ćete imati potrebu da izrazite šta zaista mislite o projektu na kom radite sa timom ljudi. Zvezde vas upozoravaju da zadržite strpljenje i smirenost, iako se možete osećati kao da neko pokušava da upravlja vašim odlukama i namerno vam unosi zabunu.

ZDRAVLJE: Ukoliko imate hronične smetnje, u ovom periodu možete osetiti olakšanje. Napravite ravnotežu između fizičkih i mentalnih aktivnosti i odmora.

LJUBAV: Usamljenim predstavnicima ovog znaka zvezde obećavaju dobru priliku da upoznaju nekog posebnog, samo treba da budete strpljivi i da ništa ne silite, već pustite da se odvija svojim tokom. Ispravnost u odnosima sa drugima će vas sačuvati od nevolja – i time ćete zadobiti više njihovog poverenja. Škorpije u vezi, vreme je za poveravanje i opraštanje – morate priznati svoje greške i grubosti, izviniti se partneru i zamoliti za oproštaj. Trudite se da zajedničko vreme koristite na kvalitetan način – u potpunosti posvećeni jedno drugom.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas prosperitet – na način koji niste očekivali. Ne stvarajte imaginarne probleme i prepreke, preteranim strahovanjem i analizama. Nemojte razmišljati o tome šta sve može da krene naopako, već utišajte um i slušajte svoju intuiciju – ona će vas izvesti na pravi put.

ZDRAVLJE: Usponi i padovi energije dovode do pesimističkog raspoloženja i nervoze. Mogući problemi sa pritiskom.

LJUBAV: Pokušajte da ne analizirate baš sve što partner govori i zašto to govori – samo ćete se umoriti, a nećete se osećati bolje. Umesto nagađanja šta misli, zašto ne biste iskreno popričali o tome šta vas uznemirava. Temperatura se malo spustila, pa je ovo savršen trenutak za organizovanje zajedničkog izleta. Slobodni Strelci, nebeski uticaji vas podstiču da smišljate sve vrste planova i organizacija kako biste privukli nečiju pažnju, što će vam možda i uspeti. Budite uporni, ali ni u čemu ne preterujte.

JARAC

POSAO: Poteškoće koje vas zabrinjavaju na radnom mestu rešavate uz odgovarajuću odlučnost. Astralno poravnanje vas podstiče da usporite i cenite ono što imate. Suzdržite se od bilo kakvih rasprava i sukoba u poslovnom okruženju, da se ne biste upleli u situaciju iz koje ćete se teško izvući.

ZDRAVLJE: Nervoza, nesanica, rasejanost – pokušajte da se opustite i odmorite, ili da se zamorite fizičkim aktivnostima.

LJUBAV: Ako steknete utisak da neko neće prihvatiti ne kao odgovor, možda ćete morati da pribegnete drugom metodu odbijanja. Razmotrite sve moguće opcije koje su vam otvorene. Ne dozvolite da vaše emocije dominiraju – sve radite na kulturan način. Jarčevi u vezi, planetarno poravnanje vas podstiče da osećate ljubav prema skoro svemu. Ovo je dobar trenutak da razmislite o planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih pokrećete. Napravite korak ka postizanju zajedničkih ciljeva i ideja koje su već razvijene…

VODOLIJA

POSAO: Vašim planovima treba novi pravac, koji nećete pronaći na konvencionalan način. Kada otkrijete šta je ono što želite, pokažite inicijativu, ali ne budite nametljivi i naporni, već dosledni, stabilni i fokusirani. Prosperitet leži u vašoj otvorenosti sa svima sa kojima sarađujete.

ZDRAVLJE: Prijaće vam druženje sa dragim osobama i iskorak iz svakodnevice, osnažiće vas mentalno i emotivno, a to je temelj dobrog zdravlja.

LJUBAV: Snažan uticaj planeta će vam omogućiti da se odreknete zastarelih stereotipa i “pravila”, da biste svet ljubavi videli novim očima. Budite ljubazni i šarmantni prema svom partneru i ne propustite priliku da iskažete svoju nežnost i privrženost. Slobodne Vodolije, obratite pažnju da li možda vaše želje i snovi nisu u skladu sa stvarnošću, koje dovode do vašeg neraspoloženja. Putovanje će vam sad dobro doći. U ovom periodu možete upoznati osobu sa kojom možete započeti ljubavnu priču, ali ne morate drugima odmah sve prenositi dok ne vidite kuda odnos zapravo vodi.

RIBE

POSAO: Budite oprezni u dogovorima i pregovorima, obratite pažnju na sitnice i nijanse koje vam mogu izmaći, ako niste skoncentrisani. Zvezde savetuju da budete mudriji, da ostanete oprezni i mirni, jer ćete tako zaista uvesti kvalitetne promene – postepeno i pažljivo.

ZDRAVLJE: Možete biti nervozni zbog nagomilane negativne energije, koju treba da kanališete na način koji vas umiruje. Fizički se dobro osećate.

LJUBAV: Slobodne Ribe, imaćete prilike da upoznate nove osobe i da osetite novu vrstu privlačnosti, koja će vas možda zbuniti, jer se zasniva na intelektualnoj, a ne fizičkoj fascinaciji. Ipak, zvezde vam savetuju da ne pokušavate da ubrzavate stvari. Ribe u vezi, možete biti u raskoraku sa partnerom – vaša impulsivnost za njega može biti skoro pa traumatična. Objasnite mu kako se osećate – i na taj način ćete i sami sebe bolje razumeti.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img