BIK: Svima zna da POMOGNE i da OPROSTI i zato je on VELIKI ČOVEK!

BIK: Svima zna da POMOGNE i da OPROSTI i zato je on VELIKI ČOVEK!

30. јула 2020. Off By BOJANA

 

Osobe rođene u ovom znaku zaista znaju da žive i uživaju u životu. Ima situacija kada će zaboraviti na sve i sebe staviti na prvo mesto, ali opet nikada nije bezosećajan i sebičan.

 

 

On jednostavno samo ume da ugodi sebi i da ispuni svoje želje i potrebe. Što se tiče ljubavi, možemo reći da avanture nisu nešto što privlači Bikove i u čemu oni uživaju. Bik je neko ko nastoji da sačuva prave moralne vrednosti i to je ono što mu treba. U životu mu je potrebna osoba koja će umeti iskreno da ga voli i koju će on voleti. U stanju je da dugo bude sam i da čeka pravu osobu, umesto da troši svoje vreme sa pogrešnima. On je od onih znakova za koje možemo reći da je najiskreniji znak u Zodijaku.

 

 

 

Ukoliko mu voljena osoba zabije nož u leđa, velike su šanse da će je kazniti tako što će joj vratiti milo za drago, a onda je zauvek zaboraviti. Bik je najverniji znak, tako da ceni smislene odnose međusobnog poštovanja i ljubavi. Upravo ta divna osobina nadvladava tvrdoglavost ovog znaka. Uvek je tu za voljene ljude kada prolaze kroz nedaće. Njemu uvek možete poveriti svoje tajne jer vas nikada neće izdati.

 

 

Ako imate Bika za prijatelja, budite sigurni da će vam u njegovom društvu uvek biti zabavno i sa puno smeha. Ima dobar smisao za humor, te će se uvek smejati i sebi i vama. Bik od svih horoskopskih znakova najmanje osuđuje, ali to ne znači da vam neće reći ako vam neki odevni komad loše stoji. Neće vam uputiti kritiku iz zlobe, već iz najbolje namere jer žel ida vam pomogne. Bik će vas uvek podržati i saslušati.

Стране: 1 2