NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 15 – 21. Januara 2018.godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 15 – 21. Januara 2018.godine

15. јануара 2018. Off By totiko

Škorpija

Sasvim nova mogućnost vam kuca na vrata ove nedelje, te se dobro pripremite. U ponedeljak ćete primetiti da neko ima neku slatku malu tajnu – možda vi? I da li je došlo vreme da je kažete? Razmislite, jer bi ovo moglo biti pravo vreme! Zatim, petak i subota donose nalet sjajne energije da ćete izgledati kao milion dolara! Vaši dani! Iz vas će izbijati sve ono najbolje, a moguće je da ćete dobiti ponudu koja se ne odbija kada je ljubav u pitanju. Sjajna kombinacija. Utorak i četvrtak nisu baš vaši dani, te biste možda mogli malo da se odmorite. U nedelju postoje rizici da se nešto pokvari. Dajte sve od sebe da se opustite i smanjite tenziju.

Strelac

Vaši sjajni kvaliteti one nedelje dobiće na značaju, posebno kada je ljubav u pitanju. U utorak, sredu i četvrtak svi će želeti da su u vašoj blizini – moćićete da birate. Birajte pažljivo, jer ne želite da propustite priliku da se približite nekom ko vam se viđa! Pusite ih da vam se dive. Dopustite im da vam ispunjavaju želje i ostvariće se! U nedelju takođe uživajte. Ukoliko imate partnera dopustite da vam ugađa. Što se ostalih dana tiče: u ponedeljak obratite pažnju na detalje, a u petak i subotu biste mogli biti čudno raspoloženi. Opustite se.

Jarac

Imaćete sjajnu priiku da organizujete svoj ljubavni život ove nedelje (iako vi mislite da se neke stvari ne mogu organizovati!). Počnite u ponedeljak sa malim potajnim istraživanjem u vezi jedne osobe koja vas intrigira – raspitajte se malo, izguglajte! Čak i ako ste u vezi, puno toga može biti sakriveno i neizrečeno! U petak i subotu očekujte nalet sjajne energije a zvezde će vas poneti na sedmo nebo – dopustite da bivši-bivša postanu prošlost i vrlo brzo ćete uvideti kako vam sadašnji postaje stvarnost! Što se ostalih dana tiče: od utorka do četvrtka bićete više okrenuti poslu, a u nedelju preispitajte svoje planove za budućnost.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5