NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 15 – 21. Januara 2018.godine

Lav

Pred vama je nedelja sa mnogim mogućnostima po pitanju ljubavi, te se pripremite. Moguće je da ćete biti prijateljski nastrojeni jedno prema drugom na početku u utorak, sredu i četvrtak, ali to prijateljstvo će se brzo razvijati u nešto daleko slađe i intimnije. Ukoliko ste u vezi, izađite zajedno na omiljena mesta jer će vam biti veoma zanimljivo. Nedelja je dan sa veoma uzavrelom energijom tako da je pažljivo planirajte. Što se ostalih dana tiče: u ponedeljak ćete želeti da vas ostave same (recite to umesto da mrmorite u sebi!), a u petak i subotu nemojte zanemariti svoj instinkt (uvek je upravu i treba da ga poslušate!).

Devica

Ponedeljak je vaš dan. Ako možete da organizujete sastanak na brzinu, postarajte se da budete zavodljivi; ako ne možete, planirajte da to uradite kasnije u toku nedelje. Od utorka ili srede pazabavite se mislima o određenoj osobi koja vas intrigira. Moguće je da ona-on izgledaju savršeno, ali moraćete se malo potruditi i videti šta se krije ispod površine. U petak i subotu se potrudite da ostvarite komunikaciju u oba smera; imate dosta toga da kažete, ali i slušanje može biti veoma važno. U nedelju proradiće vaš osećaj dužnosti, ali prvo se dobro zabavite!

Vaga

Pripadnike vašeg horoskopskog znaka ove nedelje očekuje prava ljubavna avantura. U utorak, sredu i četvrtak sve će se vrteti oko vas, te ne dozvolite sebi da ustanete na pogrešnu nogu! Pripremite svoju zavodljivost i krenite u akciju! Ukoliko imate partnera, osetićete ponovo strasnu privlačnost; ukoliko ste singl, očekujte da vam se neko iskreno divi! Odlično ćete baratati rečima, te to iskoristite da kažete šta osećate, posebno u nedelju. Što se ostalih dana tiče, u ponedeljak je najbolje da oprostite nekom nešto (ili date drugu šansu!); a petak i subota mogu doneti pravo osveženje u vidu napretka u ljubavnoj vezi ili ljubavnom životu.

 

…nastavak na sledećoj strani…