NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 15 – 21. Januara 2018.godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 15 – 21. Januara 2018.godine

15. јануара 2018. Off By totiko

Lav

Pred vama je nedelja sa mnogim mogućnostima po pitanju ljubavi, te se pripremite. Moguće je da ćete biti prijateljski nastrojeni jedno prema drugom na početku u utorak, sredu i četvrtak, ali to prijateljstvo će se brzo razvijati u nešto daleko slađe i intimnije. Ukoliko ste u vezi, izađite zajedno na omiljena mesta jer će vam biti veoma zanimljivo. Nedelja je dan sa veoma uzavrelom energijom tako da je pažljivo planirajte. Što se ostalih dana tiče: u ponedeljak ćete želeti da vas ostave same (recite to umesto da mrmorite u sebi!), a u petak i subotu nemojte zanemariti svoj instinkt (uvek je upravu i treba da ga poslušate!).

Devica

Ponedeljak je vaš dan. Ako možete da organizujete sastanak na brzinu, postarajte se da budete zavodljivi; ako ne možete, planirajte da to uradite kasnije u toku nedelje. Od utorka ili srede pazabavite se mislima o određenoj osobi koja vas intrigira. Moguće je da ona-on izgledaju savršeno, ali moraćete se malo potruditi i videti šta se krije ispod površine. U petak i subotu se potrudite da ostvarite komunikaciju u oba smera; imate dosta toga da kažete, ali i slušanje može biti veoma važno. U nedelju proradiće vaš osećaj dužnosti, ali prvo se dobro zabavite!

Vaga

Pripadnike vašeg horoskopskog znaka ove nedelje očekuje prava ljubavna avantura. U utorak, sredu i četvrtak sve će se vrteti oko vas, te ne dozvolite sebi da ustanete na pogrešnu nogu! Pripremite svoju zavodljivost i krenite u akciju! Ukoliko imate partnera, osetićete ponovo strasnu privlačnost; ukoliko ste singl, očekujte da vam se neko iskreno divi! Odlično ćete baratati rečima, te to iskoristite da kažete šta osećate, posebno u nedelju. Što se ostalih dana tiče, u ponedeljak je najbolje da oprostite nekom nešto (ili date drugu šansu!); a petak i subota mogu doneti pravo osveženje u vidu napretka u ljubavnoj vezi ili ljubavnom životu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5