KO SE VOLI, a KO MRZI u HOROSKOPU: Najbolji partner Raku biće Jarac, a Devici biće Bik…

KO SE VOLI, a KO MRZI u HOROSKOPU: Najbolji partner Raku biće Jarac, a Devici biće Bik…

31. јануара 2018. Off By totiko

Vaga

Ljubav: Najbolji partner biće vam Ovan koji je spreman da zajedno sa vama krene u izazovnu misiju savladavanja prepreka. Vi ćete ublažiti njegove oštre ivice, a on će u vama probuditi strast za još jednom emotivnom avanturom.

Druženje: Trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora najkvalitetnije ćete podeliti sa Blizancima. Oni razumeju vašu ponekad dvostranu prirodu. Nasmejaće vas i u najtmurnijim vremenima.

Posao: Najbolji poslovni partner biće vam Vodolija koja će znati da ceni vašu predanost timu i zajedno s vama kreativno razvijati nove, čak i revolucionarne ideje.

Škorpija

Ljubav: Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba koje osećaju vaša raspoloženja i želje pre nego što ih izgovorite. Kombinacija prilagodljivosti i romantike smiriće burno more vašeg karaktera.

Druženje: Najbolji prijatelj biće vam Škorpija jer jedino drugi pripadnik vašeg znaka može zaista da zna kako se sada osećate. Zajedno ćete izaći pametniji iz ovog izazovnog razdoblja.

Posao: Najbolji poslovni partner vam je Bik, jednako tvrdoglav manijak u potrazi za najboljim rešenjem. Prijaće vam saradnja s trezvenom, ali i strastvenom osobom koja najjače vuče kad drugi već odustanu.

Strelac

Ljubav: Najbolji partner biće vam Lav koji će ceniti vašu pažnju i hrabrost. Najšarmantniji ste kada se borite za ljubav svim sredstvima, Strelcu u napadu malo ko može da odoli.

Druženje: Najboljeg saradnika za hedonističke avanture naći ćete u Ribama. Dobro ćete se razumeti u potrazi za istinom koja vodi kroz kulinarske izlete i fina vina.

Posao: Vaši najbolji poslovni saradnici su Blizanci. Oni dobro razumeju kako je to sedeti na pet stolica, a razmišljati o tome šta se događa na šestoj i sedmoj. Kraljevi multitaskinga biće vam od neprocenjive pomoći.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5