KO SE VOLI, a KO MRZI u HOROSKOPU: Najbolji partner Raku biće Jarac, a Devici biće Bik…

KO SE VOLI, a KO MRZI u HOROSKOPU: Najbolji partner Raku biće Jarac, a Devici biće Bik…

31. Januara 2018. Off By totiko

Jarac

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje da pokazuje emocije kada ima zahvalnu publiku. Njegov osećaj za intuitivno očuvanje odnosa i zajednice, talenat je koji vi tek morate da naučite.

Druženje: U društvu Device držacete se zajedničkih interesa (bolje sport, planinarenje ili putovanja, nego kompjuterske igrice i dugi sati u kaficu). Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše!

Posao: Najboljeg saradnika uvek ćete pronaći u Škorpiji. Ona razume vašu egoisticnu borbu za poziciju, želju da sve uradite i pre vremena, kao i težinu rada u timu. Ne budite suparnici, budite saveznici.

Vodolija

Ljubav: Najlepše ljubavne trenutke provešćete sa Strelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Naučiće vas važnosti poverenja.

Druženje: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga razlicita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje.

Posao: Najboljeg saradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni da pratite njegov tempo. On ume da prepozna vaše kvalitete i nikad od vas neće tražiti ono za šta nije siguran da ćete moći odlično da uradite.

Ribe

Ljubav: Uzbudljivi dani i noći čekaju vas sa Rakom koji ne može da prestane da gleda u vaše oči, hipnotisan bliskošću koju oseća u vašoj blizini. Budite dama, a ne skitnica. Ovaj primerak vredi zadržati.

Druženje: Serija žurki o kojima će se još dugo pričati počinje i završava se sa Strelcima. Našli ste sebi ravnog, i nećete stati sa zabavom dok jedno od vas ne padne pod sto.

Posao: Dobrog saradnika uvek možete naći u Lavu, koji poput vas oseća pripadnost najvišem poslovnom tronu. Od njega možete mnogo da naučite o tome kako elegantno da preskočite nekoliko stepenica i bez vecć zadihanosti dođete do vrha.

Stranice: 1 2 3 4