Izaberite drvo i saznajte kakve su vam prognoze za 2018. godinu

Izaberite drvo i saznajte kakve su vam prognoze za 2018. godinu

10. јануара 2018. Off By totiko

Na početku ove nove 2018. godine svi se pitamo kakva će nam biti, hoće li nam doneti neka lepa dešavanja, rešenja velikih životnih pitanja, novu ljubav, brak ili slično. Vaša radoznalost konačno ćeb iti zadovoljena ovim testom. Test se sastoji od slika 9 vrsta drveta. Vaš zadatak je da pogledate slike i odlučite se za jedno, ono koje vam se najviše dopada. Da li ste spremni da otkrijete šta vam je sve pripremila ova 2018. godina?

Pogledajte pažljivo i odlučite se za jedno drvo.

Vrba

Vi ste druželjubivi i zabavni. Mnogi vaš život vide kao žurku bez prestanka. Ne možete da podnesete dosadnu rutinu i stalno tragate za novim avanturama. U 2018. godini konačno ćete pronaći svoj put. Ova godina biće ona u kojoj ćete otkriti svoju najluđu strast, koja će u potpunosti ispuniti vaš avanturistički duh.

Kesten

Vi ste idealista, romantik i optimista bez kraja. Verujete da se snovi obistinjuju i ne marite šta zli jezici pričaju o vama. Znate šta je u životu istinski važno i prezirete materijaliste. U 2018. godini srešćete nekog ko je sanjar koliko i vi. Upoznaćete osobu koja mašta o budućnosti sa vama i ceni ljubav više od svega. Pronaći ćete nekog ko je baš kao i vi – pravi romantik.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3