Izaberite iz slike oblik koji vas najviše privlači i saznajte šta to govori o vašoj podsvesti i vašoj ličnosti.

Izaberite iz slike oblik koji vas najviše privlači i saznajte šta to govori o vašoj podsvesti i vašoj ličnosti.

21. августа 2017. Off By Nika

Izaberite iz slike oblik koji vas najviše privlači i saznajte šta to govori o vašoj podsvesti i vašoj ličnosti. Pokušajte da odaberete jedan koji vam najviše odovara vizuelno, ali u redu je ako odaberete i njih nekoliko.Nadamo se da će vam ovaj mini test možda reći nešto više o vama, vašoj podsvesti tj. ličnosti ili ako ništa drugo barem će vas malo zabaviti.

 

1. Vi ste bezbrižni, razigrani i veseli
Volite slobodan i spontan život. Pokušavate da živite punim plućima, u skladu s motom: “Samo jednom se živi.” Vrlo ste radoznali i otvoreni prema svemu novom; težite promenama. Nema ništa gore za vas nego kad se osećate sputanim. Svoju okolinu doživljavate svestrano i volite iznenađenja. S vama ponekad nije lako jer se ljudi ne mogu osloniti na vas, ali ste s druge strane vrlo zanimljivi i s vama nikad nije dosadno.

 

2. Vi ste nezavisni, nekonvencionalni i nesputani
Vi zahtevate slobodan i nesputan život koji vam omogućuje da samo sebi otvarate svoj put. Imate umetničke sklonosti koje pokušavate da ispoljite u svom poslu ili u slobodno vreme. Vaš nagon za slobodom ponekad uzrokuje da učinite upravo suprotno od onoga što se od vas očekuje. Vaš stil života je vrlo individualistički. Nikada ne oponašate ono što je “in”; već naprotiv, nastojite da živite prema vlastitim idejama i uverenjima, čak i ako to znači da plivate protiv struje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3