DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 1. Februar 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 1. Februar 2018.godine

31. јануара 2018. Off By totiko

Jarac

Dobro razmislite ako planirate da se upustite u vezu sa nekim iz vašeg radnog okruženja ko je pri tome na visokom položaju. S obzirom da ste u poslednje vreme zaljubljive prirode i skloni da to verbalno iznosite, ovo vam može napraviti prilično štete. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka neka se čuvaju izliva ljubomore.

Vodolija

Vaš ljubavni život mogao bi da bude pomalo stresan, ukoliko ne budete spremni da prihvatite udvaranje osobe koja već dugo pokušava da vas osvoji. Nekome će biti veoma bitno da sa vama bude u vezi i neće prestati da se interesuje za vas. Ali ako su simpatije obostrane, ovo će vam veoma prijati. Ukoliko ste u vezi, pred vama je dan ispunjen romantikom i nežnostima.

Ribe

Ako ste u odnosu u kome više niste srećni, došlo je vreme da se nešto drastično promeni. Da biste zaista uspeli u onome što želite, odnosno da vratite svoj mir i slobodu, moraćete da taktizirate. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će se zainteresovati za osobu koja se drastično razlikuje od njihovih prethodnih emotivnih partnera.

Стране: 1 2 3 4