DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 1. Februar 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 1. Februar 2018.godine

31. јануара 2018. Off By totiko

Vaga

Iznenadni susret sa nekim iz vaše prošlosti učiniće vas nostalgičnim i sentimentalnim. Ovo se odnosi na sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji još uvek nisu našli idealnu polovinu. Ako ste u vezi, zaboravite na prošlost i momente koji se više ne mogu ponoviti. Okrenite se ka budućnosti i nastojte da u vezi date svoj maksimum.

Škorpija

Ovaj dan nije povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji su na početku veze. Ne donosite nikakve ishitrene odluke, pogotovo ako se odnose na zajednički život. Zbog svoje zaljubljenosti, niste u stanju da racionalno razmišljate. Ako ste u dužoj vezi ili braku, iskoristite dan za neke manje promene koje želite da unesete u vaš odnos.

Strelac

Ovoga dana, čuvajte se intenzivnih emocija, ali i više od toga, nepromišljenih postupaka. Sve što se tiče ljubavi kod vas će biti prenaglašeno. Nemojte se iznenaditi kada uhvatite sebe da razmišljate, i što je još gore, sumnjate u vernost vašeg voljenog bića. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka ne ulaze u tajne veze sa zauzetim osobama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4