DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 1. Februar 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 1. Februar 2018.godine

31. јануара 2018. Off By totiko

Blizanci

Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je sklona finansijskim rizicima i prekomernim troškovima, danas ćete morati da uzmete stvar u svoje ruke. Zahtevajte uvid u situaciju i ne dozvolite da išta ostane skriveno od vas. Ukoliko još uvek tražite ljubav, mogli biste da se zainteresujete za nekoga ko se bavi umetnošću ili na neki način odskače od okoline.

Rak

Ono što bi danas moglo da iskomplikuje vaš život je sklonost ka paralelnim vezama i flert na radnom mestu. Ne upuštajte se u situacije zbog kojih biste kasnije zažalili. Ovo naročito važi za sve one koji su u vezi, pa taman ona bila i disharmonična. Stavite se u partnerovu poziciju i zamislite kako biste se vi osećali da doživite nešto slično.

Lav

Ovo je pogodan dan za sve one koji su u dužoj, stabilnoj vezi, a razmišljaju o zajedničkoj budućnosti. Danas napravite neke dugoročne planove koji su na obostranu korist i zadovoljstvo. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će se osećati prilično usamljeno, ali ne dozvolite da ovakvo stanje potraje duže od jednog dana.

Devica

Mišljenja ste da jedna osoba za koju ste emotivno zainteresovani ne pokazuje dovoljno zanimanja za vas. Skloni ste analizama, ali i donošenju pogrešnih zaključaka. Ukoliko je vaša potraga za ljubavlju završena, izbegavajte nepotrebne rasprave. Do kraja dana, tenzije nestaju i situacija se značajno popravlja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4